Appel Notarissen in “How It’s Done”

How it's done 1

In het wekelijkse televisieprogramma “How It’s Done” op RTL-Z zijn inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren te zien. De kijker wordt meegenomen in de verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld. How it’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als de onbekendere (niche)markten onder de aandacht te brengen van het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van hun boodschap.

Aanstaande zaterdag 19 juni om 17:00 uur zal Appel Notarissen in “How It’s Done” te zien zijn, uitgezonden door RTL-Z. Op de daarop volgende dinsdag om 16:30 uur, donderdag om 10:30 uur en vrijdag om 08:30 uur worden de herhalingen uitgezonden.

Mis ons niet!