Geachte cliënten en andere belangstellenden,

Jan Salman_contact

Op 1 juli a.s. plaats ik definitief de naald in het spek, om met de woorden van mijn oude leermeester N.J. van Duin, destijds notaris te Hoorn, te spreken. Het is mooi geweest.
20 jaar heb ik de zaak Appel Notarissen gediend met heel mijn hart. Op 30 juni 2001 behaagde het Koningin Beatrix om mij te benoemen tot notaris te Obdam.

Het zijn 20 intensieve jaren geweest. Ik heb ongelofelijk veel mensen ontmoet en van dienst geweest. Heel veel genoeglijke contacten opgedaan met allerlei mensen vanuit heel West-Friesland en omliggende gebieden. Tal van anekdotes zitten opgeslagen in mijn knapzak. Misschien ga ik die nog eens aan het papier toevertrouwen. In ieder geval genoeg om daar lang van te genieten.
Een eventueel fysiek afscheid ligt nog in het verschiet verscholen, gezien de Corona perikelen. Mochten die achter de rug zijn, dan is het mogelijk dat op de website een aankondiging van een fysiek afscheid wordt gemaakt.

Als u mij nog een keer wilt treffen of vragen heeft kunt u dat nog tot 1 juli a.s. doen.
Graag spreek ik u gauw.

Vriendelijke groet, Jan Salman