Maatregelen Appel Notarissen ivm corona

corona

In verband met de verscherpte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid heeft Appel Notarissen besloten per direct de volgende maatregelen te treffen:

 

  1. Wanneer u last hebt van de bekende Corona-verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

 

  1. Voor veel rechtshandelingen bestaat de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Indien u dit wenst, verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen.

 

  1. Wij gaan terughoudend om met onaangekondigd bezoek.

 

  1. Inloopspreekuur op donderdagmiddag komt te vervallen.

 

  1. Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken, wel is er een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen u hiervoor uw begrip.

 

  1. Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

 

  1. In beginsel is het mogelijk om afspraken te verplaatsen. Bij sommige rechtshandelingen is er sprake van een wederpartij (bijvoorbeeld voor de overdracht). U dient hierover eerst contact op te nemen met de wederpartij. Wij verzoeken u om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

 

  1. Makelaars en hypotheekadviseurs worden verzocht niet mee te komen naar de geplande afspraken.

 

  1. Wij zullen op advies van de Rijksoverheid deze maatregelen in ieder geval tot en met 28 april 2020 hanteren.

 

Namens Appel Notarissen

mr. Jan Salman en mr. Alfons Demaret